Rundballspyd

Vi spesialdesigner rundballegafler og -spyd etter kundens ønske. I tillegg fører vi flere ulike typer som er robuste og egnet for å plukke opp en eller flere baller. Vi har også utviklet et spyd med fire lange og tre korte tinder for håndtering av rundball ved bruk av formikser. Spydet er så bredt at man kan kjøre spydet under flatsiden på rundballen, for så å fjerne nett med minimale mengder søl. Yttermålene er ca 110 cm c/c. De korte tindene fjerner enkelt oppsamling av søl eller gress som ligger igjen. Dette gjør prosessen svært brukervennlig og gjør oppryddingen enkelt.


Prisoversikt for spyd

Vi opererer med konkurransedyktige priser, og har hele tiden et øye med hva vi kan utvikle og forbedre. Her finner du en kort oversikt over prisene vil tilbyr på spyd:

  • Spyd for en balle 7.500,- med valgfri innfesting til traktor
  • Spyd for to baller 17.200,- med valgfri innfesting til traktor
  • Spyd for tre baller 18.400,- med valgfri innfesting til traktor

Her finner du en oversikt over våre produkter.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har helt egne behov og spesifikasjoner for din rundballeløfter.

 

Eget verksted

Med et eget verksted og dyktige, løsningsorienterte verkstedarbeidere, er vi alltid åpne for å tilby gode løsninger for deg. Kanskje holder du på med et prosjekt hvor du trenger hjelp til å tenke ut en optimal løsning? Vi har lang erfaring innen norsk landbruk, og hjelper deg gjerne med både ideutvikling og produksjon.


Landsdekkende leverandør av rundballespyd

Vi leverer alt innen landbruk, massetransport og andre relaterte tjenester innen gårdsdrift. Vi holder til på Åfjord i Sør-Trøndelag, og tilbyr våre tjenester til hele Norge.

Kontakt oss gjerne dersom du har flere spørsmål eller er klar for å bestille rundballespyd.